Recepte

Mīdijas ar spageti vīna mērcē

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām

Spageti ēšana jau tā ir eksāmens galda kultūrā. Ja tam pievieno vēl mīdijas, kas „jāatvāko”, uzdevums kļūst divtik grūts. Tomēr garšu buķete, ko veido spageti, mīdiju un mērces simfonija ir tā vērta, lai mēģinātu.

Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 500 g spageti
  • 400 g mīdiju
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • 200 ml sausa baltvīna
  • svaigi pētersīļi pasniegšanai

Pagatavošana

1. Spageti izvāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

2. Ķiploka daiviņas notīra un smalki sakapā vai izspiež caur ķiploku spiedi.

3. Pannā uzkarsē eļļu un viegli apcep ķiploka daiviņas, pievieno mīdijas un vīnu. Uzkarsē, pavāra 2-5 minūtes un pārlej pāri spageti.

4. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: