Recepte

Nachos uzkoda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
5 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 1 lielā paka nachos
  • 200 g maltas liellopu gaļas
  • 100 g zaļo pākšu pupiņu
  • 200 ml konservētu tomātu savā sulā
  • čili, sāls, kumīns
  • 1 paprika
  • 1 čili pipars
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 200 g Čedaras siera
  • 100 g cietā tipa siera
  • 1 mocarellas bumba

Pagatavošana

  1. Gaļu sacep uz pannas pēc iespējas smalkākos gabaliņos. Pievieno tomātus savā sulā, pupiņas, smalki sakapātu čili un ķiplokus. Pēc garšas pievieno garšvielas un pasautē, lai mērce nedaudz sabiezē.
  2. Papriku sagriež mazos gabaliņos. Visu triju veidu sierus sarīvē
  3. Uz pannas kārto lielu čupu ar čipsiem – tādā kā kalnā. Tiem virsū liek gaļas mērci, ko bagātīgi pārber ar papriku un visu triju veidu sieriem – vispirms mocarellu, tad Čedaras un visbeidzot cieto sieru. Liek krāsnī uz 10 minūtēm sieram izkust. Pasniedz uz lielas plāts, un katrs ēdājs ņem ar rokām savu čipsu porciju.

Komentāri:

Jūsu komentārs: