Recepte

OLĒ, OLĒ, UZVARA!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
ilgāk par 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 400 g rudzu rīvmaizes
  • 0,5 l saldā krējuma
  • 0,5 l brūkleņu ievārījuma
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 50 g kļavu lapu sīrupa vai cukura
  • cukurs un vaniļas cukurs (pēc garšas)

Pagatavošana

  1. Uz pannas izkausē sviestu, uzber rīvmaizi, pievieno sīrupu vai cukuru un maisot uzgrauzdē, lai rīvmaize kļūst kraukšķīga.
  2. Saputo saldo krējumu, pievieno nedaudz cukura un vaniļas cukura.
  3. Ņem no saviem krājumiem vai nopērk brūkleņu ievārījumu un kārto deserta trauciņos vai lielākā traukā kārtās rudzu rīvmaizi, ievārījumu un saldo krējumu. Noslēdz ar ievārījuma kārtu, uz kuras liek saldā krējuma rotājumu.
  4. Kārtojumu liek ledusskapī uz pāris stundām.

Komentāri:

Jūsu komentārs: