Recepte

Pasta penne siera mērcē ar zaļajiem zirnīšiem un šķiņķi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām

Ātri un ērti pagatavojams vakariņu ēdiens, kura galvenā sastāvdaļa ir krēmīga mērce.

Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 60 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 300 g pasta penne makaronu
  • 300 g sagriezta šķiņķa
  • 60 g kamambēra siera
  • 200 g saldā krējuma

Pagatavošana

  1. Verdošā sālsūdenī izvāra makaronus.
  2. Gatavo mērci. Uz pannas atkausē zaļos zirnīšus. Kad tie viegli pakusuši, pievieno strēmelītēs sagrieztu šķiņķi. Visu viegli pasautē.
  3. Šķiņķim un zirnīšiem pievieno saldo krējumu, un uzvāra. Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu kamambēra sieru, un karsē mērci, kamēr tas izkusis.
  4. Nokāš makaronus, un samaisa ar mērci. Pasniedz ērtā trauciņā vai lielā tasītē, un ēd ar dakšiņu.
1. pagatavošanas solis
PastaPenne_1

Verdošā sālsūdenī izvāra makaronus.

2. pagatavošanas solis
PastaPenne_2

Gatavo mērci. Uz pannas atkausē zaļos zirnīšus. Kad tie viegli pakusuši, pievieno strēmelītēs sagrieztu šķiņķi. Visu viegli pasautē.

3. pagatavošanas solis
PastaPenne_3

Šķiņķim un zirnīšiem pievieno saldo krējumu, un uzvāra. Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu kamambēra sieru, un karsē mērci, kamēr tas izkusis.

4. pagatavošanas solis
PastaPenne_final

Nokāš makaronus, un samaisa ar mērci. Pasniedz ērtā trauciņā vai lielā tasītē, un ēd ar dakšiņu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: