Recepte

Pikšas smalkmasas kotletes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 30 min
2 personām

Ātri pagatavojamas, sulīgas un maigas. Tādas ir pikšas smalkmasas kotletes, kas lieliski sader ar vasarīgiem dārzeņu salātiem.

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju smalkmasas
  • 2 baltmaizes šķēles
  • 1 sīpols
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 ola
  • sāls, malti melnie pipari
  • eļļa cepšanai
  • rīvmaize panēšanai

Pagatavošana

1. Sīpolu notīra un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Baltmaizes šķēles pārlej ar ūdeni un izmērcē.
2. Zivs masu liek bļodā, pievieno maizi, olu, sīpolus, ķimenes, krējumu, sāli un piparus. Mīca ar rokām, līdz izveidojas vijīga masa.
3. Rīvmaizi uzkaisa uz šķīvja. Ar mitrām rokām veido nelielus plācenīšus un no abām pusēm apvārta rīvmaizē.
4. Pannā uzkarsē eļļu un cep kotletes no abām pusēm viegli brūnas.
5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem, pārlietas ar skābo krējumu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: