Recepte

Pīlādžu mafini

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
6 personām
Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 120 g brūnā cukura + 2 ēdamkarotes dekorācijām
  • 1 ola
  • 120 ml paniņu
  • 70 g olīveļļas
  • šķipsniņa sāls
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • sauja aveņu
  • 100 g pīlādžu

10-12 gab.

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai. Mafinu formiņās liek cepamos papīriņus.
  2. Bļodā sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, cukuru, sāli, cepamo pulveri.
  3. Atsevišķā traukā liek olu, paniņas un olīveļļu, saputo sastāvdaļas un pievieno sausajām.
  4. Visu samaisa, liek klāt ogas un pilda mafinu papīriņos.
  5. Atlikušās 2 ēdamkarotes brūnā cukura pārber mīklai papīriņos. Cep krāsnī 22 minūtes.

Komentāri:

  • veronika says:

    Vieni no maniem favorītmafiniem! un tik vienkārši!!! Man personīgi gardāk šķita ar kausētu sviestu eļļas vietā un ik pa laikam variēju pīlādžu vietā dzērvenes vai brūklenes – izcili!

  • Arita says:

    Kad pagatavoju iznaca lieliski.
    Iesaku citiem

  • Laila says:

    Tiešām ātri, viegli un loti garšīgi.

Jūsu komentārs: