Recepte

Pildīto ābolu siera kūkas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
6 personām
Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

200 g krēmsiera

1 ēdamkarote kanēļa

60 g cukura

2 olas

70 g skābā krējuma

6 vidēji āboli

rieksti dekorēšanai

 

Pagatavošana

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 150 °C temperatūrai.
  2. Ābolos ar karoti izgreb vidū caurumu tā, lai paliek vismaz 0,5 cm biezas maliņas.
  3. Bļodā samaisa krēmsieru kopā ar cukuru un kanēli. Pievieno olas un krējumu un vēl nedaudz pamaisa.
  4. Gatavo masu lej ābolos. Liek tos uz cepamās pannas un cep krāsnī 25–30 minūtes vai kamēr siera kūkas masa sarecējusi. Pēc cepšanas mazliet atdzesē un apber ar grauzdētiem riekstiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: