Recepte

Pupiņu un graudu diedzēšana

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
ilgāk par 2 h
1 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • pupiņas
  • ūdens
  • bļoda
  • dvielis

Pagatavošana

Ķīnas zaļās pupiņas:

  1. Pupiņas ieber bļodā un aplej ar aukstu ūdeni. Uzliek šķīvīti un atstāj pa nakti mērcēties.
  2. Nākamajā rītā lieko ūdeni nolej, ar roku pupiņas samaisa, atkal apsedz ar tīru dvielīti un atstāj uz galda. Pēc ~ 3 dienām iegūsi mazas, spriganas diedzētas pupiņas, kas būs laba uzkoda un piedeva ikdienas maltītēm.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pupiņas ieber bļodā un aplej ar aukstu ūdeni. Uzliek šķīvīti un atstāj pa nakti mērcēties.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nākamajā rītā lieko ūdeni nolej, ar roku pupiņas samaisa, atkal apsedz ar tīru dvielīti un atstāj uz galda. Pēc ~ 3 dienām iegūsi mazas, spriganas diedzētas pupiņas, kas būs laba uzkoda un piedeva ikdienas maltītēm.

Komentāri:

Jūsu komentārs: