Recepte

Biezās pankūkas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 250 g miltu
  • 250 g piena
  • 2 tēj.k. cepamā pulvera
  • 80 g cukura
  • 80 g sviesta
  • šķipsniņa sāls
  • vaniļa

Pagatavošana

  1. Sausās sastāvdaļas iesijā bļodā.
  2. Atsevišķā traukā samaisa olas, pienu, vaniļu un izkausētu sviestu.
  3. Abu trauku masas sajauc kopā un rūpīgi samaisa.
  4. Cep uz pannas, līdz zeltaini brūnas no abām pusēm.

Variācijas par tēmu:

  • Lai pankūkas padarītu interesantākas, pirms to cepšanas mīklā var iejaukt arī smalki sakapātu bekonu, lociņus un sieru.
  • Vai, piemēram, ja vēlas nokrāsot pankūkas rozā krāsā – daļai mīklas var pievienot biešu pulveri. Ja zaļā krāsā – tad sablenderētus spinātus.

Komentāri:

  • Toms says:

    Pankukas nesanaca nemaz pufigas un loti loti saldas,visu dariju pecreceptes, bet neka ;(

Jūsu komentārs: