Recepte

Rudzu miltu braunijs ar brūklenēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
6 personām
Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 280 g tumšās šokolādes
  • 30 g kakao
  • 200 g rudzu miltu
  • 4 olas
  • 250 g brūnā cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 150 g brūkleņu

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C temperatūrai. Kantainu cepamo formu izklāj ar cepamo papīru.
  2. Bļodā liek sviestu un šokolādi. Izkausē to virs karsta ūdens tvaikiem.
  3. Atsevišķā bļodā sajauc miltus, kakao, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
  4. Izkausētajai šokolādei pievieno olas un miltu maisījumu. Visu rūpīgi samaisa.
  5. Pēdējo sastāvdaļu pievieno ogas, tās nedaudz iecilājot. Mīklu lej cepamajā formā, izlīdzina un cep krāsnī 30–35 minūtes.

Komentāri:

  • Līga says:

    Paldies Anna par supergardo šokobrauniju un brūklenes tam klāt šķiet pašā laikā, nākamais izmēģināšu ar dzērvenēm, lai niknāks skābums!

  • amliV says:

    Meklēju kā izmantot pilngraudu miltus, un nopriecājos par recepti. “Apgreidoju” to ņemot apālu kūkas silikona formu, iesmērēju apakšu ar kaukāza plūmīšu zapti, un izvēlējos saldētos ķiršus. ņam!

  • Elīna says:

    Gaidīju, ka sanāks garšīgs, bet izdevās SUPERgaršīgs (izmantoju dzērvenes)!! Paldies par recepti!

  • Lelde says:

    Šis ir dievigs braunijs! Es gan parasti cepu ar dzērvenēm! 🙂

  • zete says:

    Cik liela forma,luudzu?

Jūsu komentārs: