Recepte

Salāti “Vasara ziemas viducī”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Signe Šlosberga

Autors: Signe Šlosberga

Kā pati Signe  saka, viņa no savas vecmāmiņas mantojusi viesmīlības garu. Ar prieku viņa pulcē pie galda ģimeni, radus, draugus, kaimiņus, pat jaunāka dēla futbolkomandu, bet biežāk cilvēkus, kurus vēlas palutināt.

Sastāvdaļas

  • ~ 250 g salātu maisījuma, kur klāt ir rukola
  • ~ 200 g svaigu ogu –mellenes, avenes, zemenes, kazenes
  • ~ 200 g sarkano un dzelteno ķiršu tomātiņu
  • 2 x 125 g Kamambēras siera
  • 100 g ciedru riekstu

Mērcei

  • laba olīveļļa, balzametiķa krēms,
  • piparu maisījums, jūras sāls

Pagatavošana

  1. Šķīvī vispirms izkārto salātu lapas.
  2. Zemenes pārgriež uz pusēm. Pārējās ogas liek veselas.
  3. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un kārto virs salātiem.
  4. Kamambēras sieru sagriež uz pusēm, tad katru pusīti – šķēlītēs. Sadala porcijās un izkārto virs ogām un tomātiem.
  5. Sakuļ kopā visas mērces sastāvdaļas, un katrai porcijai uzlej vismaz 2 ēdamkarotes.

Komentāri:

Jūsu komentārs: