Recepte

Sarkano apelsīnu un rozmarīna limonāde

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām

Gatavojiet sīrupu uzreiz vairāk — 3–4 porcijas. To var droši uzglabāt ledusskapī, pirms katras pasniegšanas nelielu daudzumu atšķaidot ar gāzētu aukstu minerālūdeni.

Māra Pole

Autors: Māra Pole

Māra Pole, ēdienu un garšu entuziaste.

 

Sastāvdaļas

  • 100 g brūnā cukura
  • 100 g baltā cukura
  • 115 ml ūdens
  • 235 ml svaigi spiestas sarkano apelsīnu sulas 1 citrons
  • 1 l stipri gāzēta minerālūdens
  • 3 svaigi rozmarīna zariņi

Pagatavošana

  1. Katliņā sajauc apelsīnu sulu ar ūdeni un cukuru, klāt piespiež citronu sulu un pievieno rozmarīna zariņus.
  2. Visu uzvāra un maisa, līdz cukurs ir pilnībā izkusis.
  3. Atdzesē istabas temperatūrā, izņem rozmarīna zariņus, sīrupu lej pudelē un uzglabā ledusskapī.
  4. Sīrupu lej glazēs un pēc garšas pievieno minerālūdeni.

Komentāri:

Jūsu komentārs: