Recepte

Sēklu diedzēšana uz marles

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
ilgāk par 2 h
1 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • sēklas
  • marle
  • ūdens

Pagatavošana

Marli samitrina, izklāj uz šķīvja, vienmērīgi pārkaisa ar sēklām, un pāri tām liek vēl vienu mitras drānas kārtu. Kad drāna kļuvusi sausa, tā atkal jāsamitrina ar smidzinātāju. Parasti tas jādara vienu reizi dienā. Dīgsti parādīsies pēc dažām dienām. Izlieto 2–3 dienu laikā, uzglabājot ledusskapī.

Komentāri:

Jūsu komentārs: