Recepte

Senatoru pavasaris

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 30 min
3 personām

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 200 g bekona
  • 4 vārītas olas
  • 1 ledus salāta galviņa
  • 1 svaigs gurķis
  • ķiršu tomātiņi
  • redīsi
  • dažādu krāsu paprika
  • 100 g baltmaizes grauzdiņu
  • siers “Dinamo”
  • Cēzara mērce
  • Zaļumi
  • Citronpipari
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Salātus sagriež. Dārzeņus noskalo un sagriež nelielos gabaliņos. Zaļumus noskalo un sagriež.
  2. Sagriež strēmelītēs vistas filejas. Uzkarsē pannā eļļu un liek cepties filejas strēmelītes. Uzkaisa pāris šķipsniņu citronpiparu, sāli un cep, kamēr gaļa kļūst zeltaini brūna.
  3. Sagriež vai pērk gatavu strēmelēs sagrieztu bekonu, apcep brūnas šķēlītes.
  4. Sagriež vārītas olas (šķēlītēs vai strēmelēs) un sarīvē sieru. Grauzdiņus var gatavot vai nopirkt gatavus. Ja gatavo mājās: baltmaizes šķēles sagriež kubiņos, nedaudz aprasina ar eļļu un apkaisa ar “Vegetu”. Sakarsētā cepeškrāsnī uz plāts apgrauzdē.
  5. Kad visas salātu sastāvdaļas ir sagatavotas, kārto salātu porcijas uz šķīvjiem un tieši pirms pasniegšanas uzlej gatavu Cēzara mērci.

Komentāri:

Jūsu komentārs: