Recepte

Skumbrijas salāti gurķu mētelītī

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
3 personām

Gurķu svaigums šajā receptē izceļ skumbrijas pikanto kūpinājuma garšu. Krējuma-mārrutku aizdars savij visas sastāvdaļas kopā bagātīgā garšu buķetē.

Sastāvdaļas

  • 4 gurķi
  • 400 g karsti kūpinātas skumbrijas vai jūras asaru
  • 1 neliels sīpols
  • 2 cieti vārītas olas
  • 4 ēdamkarote skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote mārrutku
  • sāls
  • dilles

 

Pagatavošana

  1. Zivi attīra no asakām un sadala mazos gabaliņos.
  2. Olas notīra un sakapā. Sīpolu notīra un smalki sagriež. Dilles noskalo un smalki sagriež.
  3. Gurķus nomazgā, noslauka un sagriež mazos gabaliņos.
  4. Bļodā sajauc zivi, sīpolus, gurķi, olu, krējumu un mārrutkus. Pievieno dilles. Samaisa. Pēc garšas pievieno sāli.

Pirms paspiegšanas salātus ~ 30 min atdzesē ledusskapī. Pasniedz salātu trauciņos vai uz mazām graudu maizītēm.

Komentāri:

Jūsu komentārs: