Recepte

Smiltsērkšķu mafini

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
4 personām

Smiltsērkšķi kopā ar ļoti saldo balto šokolādi padara mūsu garšas kārpiņas ļoti laimīgas.

Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 120 g brūnā cukura
  • 1 ola
  • 125 g paniņu
  • 70 g olīveļļas
  • 1 citrona sula
  • šķipsniņa sāls
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 banāns
  • 100 g baltās šokolādes
  • 100 g smiltsērkšķu

Pagatavošana

  1. Krāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai. Bļodā lej paniņas, citronu sulu, olīveļļu, sagrieztu banānu, olu, un visu rūpīgi saputo kopā.
  2. Atsevišķā traukā samaisa miltus, cepamo pulveri, cukuru, gabaliņos sagrieztu balto šokolādi un smiltsērkšķus.
  3. Pēc tam abu bļodu saturu savieno un viegli sacilā kopā.
  4. Mīklu pilda formiņās un cep krāsnī 15–20 minūtes, līdz, iedurot mafinā kociņu, tas iznāk ārā tīrs.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai. Bļodā lej paniņas, citronu sulu, olīveļļu, sagrieztu banānu, olu, un visu rūpīgi saputo kopā.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Atsevišķā traukā samaisa miltus, cepamo pulveri, cukuru, gabaliņos sagrieztu balto šokolādi un smiltsērkšķus.

3. pagatavošanas solis
Anna_maisa_masu02

Pēc tam abu bļodu saturu savieno un viegli sacilā kopā.

4. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mīklu pilda formiņās un cep krāsnī 15–20 minūtes, līdz, iedurot mafinā kociņu, tas iznāk ārā tīrs.

Komentāri:

Jūsu komentārs: