Recepte

Spageti ar bekonu un Krievijas sieru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
5 personām

Par Krievijas sieru nav jāstāsta. Tas gandrīz vienmēr ir ledusskapī. Piedāvājam šo recepte, lai izgaršotu pazīstamo sieru neparastākās kombinācijās un atklātu tā jaunas garšas nianses. Šajā pastas receptē īpaša ir olu un siera mērce, kas tiek papildināta ar apceptām bekona šķēlītēm.

Sastāvdaļas

  • 500 g spageti
  • 150 g bekona
  • 2 tējkarotes olīveļļas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 olas
  • 150 g Krievijas siera

sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

1. Pastu vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2.Bekonu sagriež nelielās strēmelītēs. Ķiploka daiviņas notīra un izspiež caur ķiploku spiedi.
3. Uzkarsē pannā eļļu un liek cepties bekonu. Kad tas ir kļuvis caurspīdīgs, pievieno ķiplokus un cep ~ 1 minūti.
4. Sakuļ olas. Pievieno sāli un piparus. Nosmeļ nedaudz pastas ūdeni un iemaisa sakultajā olā. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
5 Sakultās olas un sieru pievieno gatavai pastai. Visu samaisa un nedaudz uzkarsē.
6. Pievieno bekonu, samaisa un noņem no uguns. Pasniedz karstu ar zaļajiem lapu salātiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: