Recepte

Spinātu salāti ar paipalu oliņām

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 100 g spinātu
  • 10 paipalu oliņas
  • 1 iepakojums NOO Cepeškunga vītinātās cūkgaļas
  • 10 ķiršu tomātiņi
  • 50 g rīvēta Džiugas siera
  • 1 avokado
  • 50 ml grieķu jogurta
  • sula no ½ citrona
  • ½ tējkarotes paprikas pulvera

Pagatavošana

  1. Paipalu oliņas novāra. Tā kā tās ir mazas, tās jāvāra 3 minūtes.
  2. Pagatavo mērci. Blenderī sakuļ kopā gatavu avokado, grieķu jogurtu, citronu sulu un paprikas pulveri.
  3. Spinātus sajauc ar rīvētu Džiugas sieru, ķiršu tomātiņus sagriež uz pusēm, vītināto šķiņķi saplēš mazākās šķēlītēs. Paipalu oliņas noloba un sagriež uz pusēm.
  4. Traukā kārto spinātus, pāri liek tomātiņus, šķiņķi un olas, pārlej ar zaļo mērci.

Komentāri:

Jūsu komentārs: