Recepte

Suši ar sobas nūdelēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 30 min
2 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 100 g sobas nūdeļu
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 6 nori lapas
  • ½ gurķa
  • 100 g mazsālīta laša
  • vasabi

Pasniegšanai:

  • vasabi pasta Blue Dragon
  • marinēts ingvers
  • Sushi & Sashimi sojas mērce Kikkoman
  • koka irbulīši

Pagatavošana

  1. Sobas nūdeles novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Vāroties pievieno eļļu. Kad nūdeles ir gatavas, tās atdzesē, izliekot uz dēlīša, lai tās nebūtu slapjas.
  2. Gurķi noskalo, nosusina un nomizo. Sagriež plānās strēmelītēs. Lasi sariež plānās šķēlītēs.
  3. Nori lapai nogriež 1,5 strēmeli un liek uz paklājiņa. Lapas apakšējai malai nedaudz uzsmērē vasabi pastu, bagātīgi liek nūdeles. Uzliek gurķa un laša šķēlītes.
  4. Lapas augšmalu nedaudz samitrina ar sojas mērci un rullē rullīti ar paklājiņa palīdzību.
  5. Katru rullīti sagriež sešās vai astoņās daļās. Pasniedz ar marinētu ingveru, sojas mērci un vasabi.

Komentāri:

Jūsu komentārs: