Recepte

Tropiskā vasaras garša – čia sēklu pudiņš ar “Pūres” pina colada mērci, augļiem, ogām un riekstiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām

Tuvojoties vasarai, gribas gan atpūsties, gan palutināt sevi.  “Pūre”, sadarbībā ar Skaties.lv, piedāvā vienkāršu un pagatavošanas ziņā ne-laikietilpīgu pudiņa recepti, tādi ļaujot tev vairāk nodoties siltā laika baudīšanai.

Čia sēklu pudiņš ar pina colada mērci gan pēc nosaukuma, gan garšas ir restorāna cienīgs gardums, taču tam absolūti nav nepieciešamas šefpavāra iemaņas. Šī recepte derēs četrām personām un tās sagatavošana aizņems aptuveni 15 minūtes. Visu pārējo paveiks ledusskapis.

Autors: Evelīna Ķimene

Sastāvdaļas

 

  • 400 ml kokosriekstu piena
  • 1 ēdamkarote vaniļas ekstrakta
  • 2 ēdamkarotes “Pūres” medus
  • 45 grami čia sēklu
  • 1 gatavs mango kubiņos
  • 60 grami aveņu
  • 60 grami melleņu
  • 50 grami valriekstu
  • 40 grami mandeļu skaidiņu
  • 100 ml “Pūres” pina colada mērces

 

 

Pagatavošana

  1. Kokosriekstu pienu, medu un vaniļas ekstraktu sablendē. Šajā masā iemaisa arī čia sēklas un liek ledusskapī.
  2. Pēc 40 minūtēm visu apmaisa un pēc tam notur ledusskapī vēl vismaz trīs stundas.
  3. Gatavo pudiņu kārto trauciņos kopā ar ogām, augļiem, riekstiem un mērci. Ceļ galdā.

 

Komentāri:

Jūsu komentārs: