Recepte

Tumšā čabata ar olīvu krēmsieru, persikiem, vārītām bietēm un liellopu gaļu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • kārbiņa RASA krēmsiera ar olīvām
  • 1 tumšā čabatas maize
  • 2 persiki
  • 2 vidēji lielas vārītas bietes
  • 6 tējkarotes pesto
  • 18 plānas šķēlītes žāvētas liellopu gaļas

Pagatavošana

  1. Čabatu sagriež garenās šķēlēs. Maizi apslaka ar olīveļļu, apbārsta ar sāli un liek cepeškrāsnī apgrauzdēt.
  2. Vārītās bietes sagriež plānās ripiņās. Persikus nomazgā un sagriež plānās ripiņās.
  3. Uz katras puses bagātīgi smērē RASA krēmsieru ar olīvām, pāri pamīšus kārto šķēlītes žāvētas liellopu gaļas, persiku ripiņas un  biešu ripiņas. Starp persiku un bieti vēl iesmērē ½ tējkarotes pesto, lai viss turētos kopā.

Komentāri:

Jūsu komentārs: