Recepte

Vista sviesta mērcē

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 200 ml saldā krējuma
  • ½ sīpola
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 1 tējkarote sarkanās paprikas pulvera
  • 2 tējkarotes karija pulvera
  • ½ tējkarotes kurkumas pulvera
  • 1 tējkarote svaiga rīvēta ingvera
  • ½ tējkarotes malta kumīna
  • 2 lauru lapas
  • ½ tējkarotes Kajennas piparu
  • 4 vidēja izmēra tomāti
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1 ēdamkarote medus

Pagatavošana

  1. Vistas filejas sagriež kumosa lieluma kubiņos, pārējās sastāvdaļas smalki sakapā.
  2. Katliņā uz lēnas uguns izkausē sviestu, un tajā apdedzina lauru lapu, ko pēc tam izņem ārā, katliņā pievieno sīpolus un apcep tos, līdz tie ir viegli zeltaini. Sīpoliem pievieno visas garšvielas un mazliet apcep.
  3. Pievieno sakapātās ķiploka daiviņas un vistas gabaliņus un cep 15 minūtes, ja nepieciešams, var pievienot mazliet ūdens.
  4. Pēdējo pievieno saldo krējumu un uzkarsē.
  5. Pasniedz kopā ar basmati rīsiem, ja vēlas, dekorē ar svaigu kinzu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: