Recepte

Zaļais dienas tonuss

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 3 kāti selerijas
  • 1 mazs vai 1 garais gurķis
  • 1 ābols
  • 1 citrona sulas

Pagatavošana

  1. Ābolu un gurķi nomizo, selerijas kātus noskalo. Visu sagriež mazākos gabaliņos un izspiež sulu.
  2. Sulai var pievienot izspiestu citronu sulu. Samaisa. Sulai var pievienot pāris zariņu diļļu un bazilika lapiņas, kabaci vai cukīni.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ābolu un gurķi nomizo, selerijas kātus noskalo. Visu sagriež mazākos gabaliņos un izspiež sulu.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sulai var pievienot izspiestu citronu sulu. Samaisa. Sulai var pievienot pāris zariņu diļļu un bazilika lapiņas, kabaci vai cukīni.

Komentāri:

Jūsu komentārs: