Recepte

Zaļo zirnīšu zupa ar piparmētrām un garnelēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 30 min
3 personām

Svaiga, garda, krāsaina un ļoti aromātiska zupa vieglām vakariņām.

Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 200 g saldētu attīrītu garneļu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 saišķītis piparmētru
  • 1 saišķītis kinzas
  • miziņa no ½ citrona
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Sālsūdenī novāra zaļos zirnīšus un ķiploka daiviņas.
  2. Zirnīšiem pievieno saldo krējumu, sakapātus zaļumus, un visu sablendē viendabīgā masā.
  3. Zirnīšu masu uzkarsē, pierīvē citrona miziņu un ieber garneles.
  4. Pasniedz karstu kopā ar baltmaizes grauzdiņiem.
1. pagatavošanas solis
ZirnuZupa_1

Sālsūdenī novāra zaļos zirnīšus un ķiploka daiviņas.

2. pagatavošanas solis
ZirnuZupa_2

Zirnīšiem pievieno saldo krējumu, sakapātus zaļumus, un visu sablendē viendabīgā masā.

3. pagatavošanas solis
ZirnuZupa_3

Zirnīšu masu uzkarsē, pierīvē citrona miziņu un ieber garneles.

4. pagatavošanas solis
_I7A1029_resize

Pasniedz karstu kopā ar baltmaizes grauzdiņiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: