Recepte

Ziedu degvīns

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
ilgāk par 2 h
2 personām
Signe Šlosberga

Autors: Signe Šlosberga

Kā pati Signe  saka, viņa no savas vecmāmiņas mantojusi viesmīlības garu. Ar prieku viņa pulcē pie galda ģimeni, radus, draugus, kaimiņus, pat jaunāka dēla futbolkomandu, bet biežāk cilvēkus, kurus vēlas palutināt.

Sastāvdaļas

  • ziedi, ko izmanto ārstniecībā, – kumelītes, vīgriezes, pelašķi, kliņģerītes, asinszāle, sarkanais un baltais āboliņš
  • 0,5 l degvīna

Pagatavošana

  1. Diennakti pirms pasniegšanas salasa sarkano un balto āboliņu, asinszāli, vīgriezes, pelašķus, kliņģerītes, kumelītes un citus augus.
  2. Noskalo, nosusina un ieliek karafē, uzlej degvīnu, aizkorķē un atstāj tumšā, siltā vietā ievilkties.

Komentāri:

Jūsu komentārs: