Recepte

Zivju filejas ar bekonu saldā krējuma mērcē

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 30 min
4 personām

Cepeškrāsnī ceptas zivs filejas, papildinātas ar bekona šķēlītēm un saldo krējumu būs izcila maltīte vieglās vakariņās.

Sastāvdaļas

  • 800 g zivs filejas (menca, saida, pangasija, heks u.c.)
  • 200 g caurauguša bekona
  • 2 sīpoli
  • 200 ml saldā krējuma
  • sāls, malti melnie pipari
  • šķipsniņa muskatrieksta

Pagatavošana

1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C.
2. Sīpolus notīra un sagriež gredzenos. Bekonu sagriež šķēlītēs.
3. Zivs filejas liek karstumizturīgā cepamajā veidnē. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Uzkaisa šķipsniņu muskatrieksta. Virsū kārto bekona šķēlītes un sīpolu gredzenus.
4. Pārlej ar saldo krējumu un cep cepeškrāsnī ~ 20 minūtes.
5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: