Recepte

Zupa – vistu dumpis tomātos ar mazo, zaļo, garšīgo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • ~ 1 kg tomātu
  • 3–4 vistas stilbiņi
  • 2 galviņas ķiploka
  • saldais kečups
  • 4–6 olu baltumi

Pasniegšanai:

  • zaļumi pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Tomātiem izņem kāta vietu un sagriež mazos gabaliņos. Liek pannā cepties savā sulā. Ķiploka daiviņas notīra, smalki sagriež un pievieno tomātiem. Gatavo, līdz tomāti ir izšķīduši.
  2. Vistu stilbiņus liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno garšvielas pēc katra vēlmēm (pipari, lauru lapas, sīpols, zaļumi) un vāra, līdz gaļa ir mīksta.
  3. Kad vista izvārījusies, to atkaulo. Gaļu sagriež mazos gabaliņos.
  4. Sagriezto gaļu liek atpakaļ karstajā buljonā un pievieno saceptos tomātus. Visu kārtīgi samaisa un pēc garšas pievieno saldo kečupu.
  5. Olu baltumus viegli saputo un pašās beigās pievieno zupai (pakāpeniski, zupu nepārtraukti maisot).
  6. Pasniedz ar zaļumiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: